Grafische vormgeving.

Grafische vormgeving.


Hippe design & drukwerk en meer...
Grafisch ontwerp of visual design vormt de basis voor elke advertentie, brochure, huisstijl, website of animatie die je voorbij ziet komen. Door het creëren van duidelijke, consistente content vanuit een passende huisstijl zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk, product of dienst herkent. Daarnaast is het dé manier om je imago en merkboodschap neer te zetten en uit te dragen. Jouw huisstijl en alle middelen die hieruit voortkomen vormen het visitekaartje van jouw bedrijf.

Huisstijl
Je huisstijl is het gezicht van je bedrijf. Vaak is het voor klanten de eerste kennismaking met je bedrijf. Daarom moet je huisstijl uitstralen waar je bedrijf voor staat en aansluiten bij jouw identiteit, visie, missie en strategie. Een huisstijl bestaat in eerste instantie uit een logo, (digitaal) briefpapier t.b.v. brieven / facturen / offertes, enveloppen, e-mail handtekening, visitekaartje(s), en een huisstijlmanual (handboek). In een huisstijlmanual staan onder andere alle gebruikte kleurcodes, de juiste lettertypen omschreven en de wijze waarop je huisstijl gebruikt moet worden zodat deze bewaakt kan worden. Deze bewaking zorgt voor de uniformiteit/eenheid in je reclame-uitingen.

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar.

Ben jij op zoek naar een uniek ontwerp voor je bedrijf en wil je van A tot Z ontzorgd worden in alle vormen van reclame? Neem dan contact met ons op.