Hiep Hiep Hoeraaaa! 10 jaar 2BHIP.

zondag 7 augustus 2022

Hiep Hiep Hoeraaaa! 10 jaar 2BHIP.

Hiep Hiep Hoeraaa! 10 jaar 2BHIP
Graag neem ik jullie mee naar november 2011. In dit jaar ben ik werkzaam als marketing coördinator bij een distributeur in gaming en consumer electronics. Een uitdagende job in een leuke sector maar toch verlies ik mijn passie namelijk, creatief bezig zijn en mooie ontwerpen maken. Dit leidde tot de oprichting van 2BHIP! Een bureau dat alles levert op gebied van reclame. Onze focus ligt op het grafisch vormgeven van drukwerk en huisstijlen, fotografie en het bouwen van websites/shops. Samen met Niels Ilmer (Ilmer BV) bouwden we de ene na de andere website. En ja, dit gebeurde allemaal vanuit het welbekende zolderkamertje.

2015 - de grote stap! Het jaar dat ik de stap genomen heb om full-time met 2BHIP aan de slag te gaan. Inmiddels werkzaam voor veel opdrachtgevers binnen en buiten de regio! Het jaar dat ik diverse partners om me heen verzamelde en vaste afspraken maakte voor een mooie samenwerking.

2018 - Groot feest! De samenwerking met Ilmer BV breidde zich verder uit en trok in bij Ilmer BV in het prachtige oude LTS schoolgebouw in Epe. Een prachtige tijd volgde waarin 2BHIP een mooie groei doormaakte. Ook nam 2BHIP zijn eerste personeel aan en kregen studenten de kans om zich te melden voor een stageplek. Soms wel 2 tegelijkertijd!

2021 - een eigen bedrijfspand! Hoewel er een hechte vriendschap en goede samenwerking bestaat met Ilmer BV is begin 2021 het moment voor 2BHIP om zelfstandig verder te gaan met een eigen visie. Een eigen bedrijfspand aan de hoofdweg in Emst volgde. Het pand waarin bloemist de Anemoon gevestigd heeft gezeten draagt nu de naam 2BHIP (ja, ja, de reclameborden zijn in de maak 😉. Met fijne partners en 2 medewerkers (zoekende naar nummer 3) werken we tot op de dag van vandaag aan geweldige reclameprojecten en is ons assortiment flink uitgebreid. Naast het ontwikkelen van websites, ontwerpen en leveren van drukwerk behoren het decoreren van auto's, kleding en bedrijfspanden, foto- en videografie en het geven van grafische cursussen tevens tot onze werkzaamheden. Daarbij werken we wekelijks en op vaste momenten voor opdrachtgevers en ontzorgen wij in iedere denkbare vorm van reclame!

Ik hoop in de komende 10 jaar nog veel meer leuke opdrachtgevers te mogen verwelkomen, effectieve partnerships aan te kunnen gaan en net zoveel te genieten van de aankomende jaren als dat ik in de afgelopen jaren heb gedaan.

Opdrachtgevers, partners, vrienden en familie, bedankt voor het vertrouwen, jullie hulp, adviezen en het aller belangrijkste... het plezier!

Creatieve groeten, 
Nick Mager

Meer informatie over wat 2BHIP voor jouw kan betekenen?